top of page

fre. 26. mai

|

Vika Yoga

Fra frykt til fred - Mindful Yoga & Zen Coaching

Lær deg kraftfulle verktøy som stilner sinnet og åpner hjerte. Møt frykten din med kjærlig tilstedeværelse, forståelse og aksept.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Fra frykt til fred - Mindful Yoga & Zen Coaching
Fra frykt til fred - Mindful Yoga & Zen Coaching

Tid og sted

26. mai 2023, 10:18 – 10:33

Vika Yoga, Spjelkavikvegen 5, 6011 Ålesund, Norge

Om arrangementet

Hva skjer i deg når du blir redd? 

Hver dag møter vi noe vi er redd for. Det kan være alt fra et møte på jobben, sosiale settinger, edderkopper eller mennesker som trigger oss. Å være menneske kan bety å måtte oppleve det å stå midt i en faktisk krig - eller å være i krig med seg selv eller andre.

I denne workshopen lærer du å stoppe opp, legge merke til hva som skjer, og tillate redsel og følelser, gjennom verktøy fra Mindful Yoga og Zen Coaching. Vi ønsker å bevege oss fra frykten som en mental opplevelse, til å kjenne det som skjer i kroppen. Og utforske om vi kan la det være der istedet for å flykte. Det å fullt og helt oppleve øyeblikket som det faktisk er, selv et ubehagelig et, kan kanskje overraskende, kultivere mer ro og fred i oss selv. 

Hva kan du forvente?

~ Rolig yoga, pust og mindfulness som fremmer indre ro, tilstedeværelse og gjør deg sterkere. 

~ Utforskende spørsmål: En øvelse der et spesifikt spørsmål blir stilt flere ganger. Teknikken åpner opp undring og nye perspektiver. Feks: Hva er du redd for? Hva er det verste som kan skjer? Hva vil du? Hva stopper deg? Hva lengter du etter? 

~ Deling og lytting: Øvelse to og to, der den ene deler og den andre lytter. Delingen kan være helt åpen eller utfra et tema/fokus. 

~ Coaching øvelse: Øvelse to og to, der den ene har rollen som klient, mens den andre får utdelt noen spørsmål som kan støtte den andre i prosessen. 

Kom som du er. Med behagelige klær og nysgjerrighet. 

Om Mindful Yoga

Mindful yoga er en praksis som kombinerer bevegelse, pust og meditasjon for å skape en dypere forbindelse mellom kropp og sinn. I denne typen yoga utforsker du bevegelsene dine med en oppmerksomhet og tilstedeværelse som hjelper deg med å forstå og akseptere din egen kropp og dens grenser.

Om Zen Coaching 

Worshopen er basert på øvelser fra coachingmetoden Zen Coaching, som er en form for personlig veiledning bygget på blant annet prinsipper for bevisst tilstedeværelse, utforskningen av oppfatninger som begrenser oss, og av våre indre ressurser. Å si ja til opplevelsene våre og tillate tanker og følelser kan oppleves befriende og gi plass til mer glede og takknemlighet. En grunnleggende del av Zen Coaching er å utforske hva som skjer i kroppen vår når vi deler noe sårbart, og blir lyttet til med aksept, tilstedeværelse og nysgjerrighet.

Spørsmål? 

Ta kontakt med Øystein på tlf 99478618 eller e-post oysyoga@gmail.com

Billetter

 • Fra frykt til fred

  Fra kr 240,00 til kr 300,00
  Salget ble avsluttet
  • kr 300,00
  • kr 240,00

  Total

  kr 0,00

  Dele dette arrangementet

  bottom of page