top of page

lør. 16. des.

|

SatNam Yoga Nøtterøy

Intro til Zen Coaching

Velkommen til Zen Coaching lørdag på Nøtterøy! Sammen skal vi utforske spørsmålene: Hvem er jeg og hva er felleskap?

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Intro til Zen Coaching
Intro til Zen Coaching

Tid og sted

16. des. 2023, 10:00 – 11:30

SatNam Yoga Nøtterøy, Nordre Løkkevei 15, 3120 Nøtterøy, Norge

Gjester

Om arrangementet

Velkommen til Zen Coaching lørdag på Nøtterøy! 

Sammen skal vi utforske spørsmålene: 

Hvem er jeg og hva er felleskap?

Zen Coaching hjelper deg til å oppleve kraften av å utforske dine her og nå opplevelse, gjennom empatisk lytting og deling. Du kommer også til å lære de grunnleggende verktøyene i Zen Coaching, som blant annet henter inspirasjon fra Mindfulness og ikke voldelig kommunikasjon.

Vi starter med en kort introduksjon til Zen Coaching, før vi går sammen to og to for øvelsen inquiry. I inquiry utforsker vi spørsmål gjennom empatisk lytting og deling, i tillegg til øvelser fra Mindfulness, der vi nysgjerrig legger merke til hva som skjer her og nå, med tanker følelser og i kroppen. Det vil bli anledning til å dele i gruppen underveis og booke personlige Zen Coaching samtaler. 

Hva kan du forvente?

  • Inquiry: Øvelser to og to, der vi utforsker er spesifikt spørsmål gjennom empatisk lytting og deling.
  • Kort intro om hva Zen Coaching er og hvordan verktøyet kan brukes i livet.
  • Bli bedre kjent med hvordan tankene våre påvirker kroppen. Øve deg på å guide oppmerksomheten innover til følelser og kroppslige sensasjoner.
  • Lære magien av et JA og aksept for dine her og nå opplevelser.

Anbefalt donasjon: 100 - 250 kr. 

Oppmøte hos SatNam Yoga på Teie, Nøtterøy. 

Intensjonen med arrangementet er at det skal være inkluderende uansett økonomisk situasjon du befinner deg i. Om du ikke har anledning til å betale, kan du også melde deg som frivillig og hjelpe til med rigging og rydding etter arrangementet for gratis inngang. Ta kontakt med Øystein på tlf 99478618.  

HVEM LEDER WORKSHOPEN?

Øystein Skarsbø er lørdagens workshopholder. Han er kurset i Zen Coaching og selv bosatt på Nøtterøy. I tillegg er han yogalærer og karriereveileder. Mer info om Øystein og hans tjenester på www.oysyoga.com

MER OM ZEN COACHING (hentet fra zen-coaching.com)

Zen Coaching er en kraftig tilnærming til å leve, med et sett med forståelse og prinsipper for hvordan vi kan støtte oss selv og andre i å komme hjem til vår sanne natur, vokse som mennesker og leve og handle ut fra denne erkjennelsen.

Utgangspunktet for Zen Coaching ligger i vårt naturlige ønske om å være fullt ut den vi er, og å være ekte, autentisk og oppriktig med oss ​​selv og andre. Som en coachingtilnærming forener den fokuset på å nå ytre mål – en nøkkelkarakteristikk ved tradisjonell coaching – med et dypere indre fokus enn det man vanligvis finner innen coaching.

Tilnærmingen er bygget på grunnleggende mindfulness-prinsipper, eller bevisst tilstedeværelse. Den er også basert på en utforskning av begrensende tro, og på våre sanne indre ressurser. Hovedmetoden er undersøkelsespraksis – en indre, fokusert utforskning basert på spesifikke spørsmål og en støttende lyttepraksis.

"Målet" med Zen Coaching er oppnåelig akkurat her, akkurat nå - ganske enkelt ved å legge merke til, tillate og fullt ut oppleve opplevelsen vår i dette øyeblikket. Det er ingen grunn til å vente, ingen grunn til å søke oppfyllelse i fremtiden. Oppfyllelse, letthet og visdom er essensen av enhver opplevelse vi har akkurat her, akkurat nå.

Billetter

  • Intro til Zen Coaching

    Betal det du vil
    +Tjenestegebyr

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page