top of page

lør. 17. sep.

|

Ikke bestemt. Ålesund eller Spjelkavik

Mjuk Lørdagsyoga

Finn jording etter ei lang uke, med Mjuk Yoga, Mindfulness og avspenning.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Mjuk Lørdagsyoga
Mjuk Lørdagsyoga

Tid og sted

17. sep. 2022, 11:15 – 12:15

Ikke bestemt. Ålesund eller Spjelkavik

Om arrangementet

Mjuk Yoga er en klasse som passer deg som både er ny og har gjort yoga tidligere. Øvelsene er rolige, med fokus på å fremme avspenning i kropp og sinn. Timen inneholder også elementer fra mindfulness, som handler mye om å skape aksept for der vi er og legge merke til hvordan yoga påvirker oss både fysisk og mentalt. Øvelsene gir energi og roer nervesystemet. Øker konsentrasjonen og gir mer overskudd gjennom resten av dagen. Du lærer korte yogasekvenser, pusteøvelser, nærværstrening og meditasjon.

Praktisk info: Sted for denne klassen er ikke bestemt, men i Ålesund eller Spjelkavik. Ta helst med egen yogamatte, men kan lånes ved behov. I timen brukes det puster, blokker, pledd og andre hjelpemidler som gir støtte. Dette får du låne. Ta på deg behagelige klær som er lette å bevege seg i. Oppmøte 10 minutter før klassen starter. 

Om Øystein

Jeg heter Øystein og er sertifisert yogalærer og terapeut. Jeg underviser utifra prinsippene i Mindful Yoga, som integrerer mindfulness sammen med fysisk yoga stillinger, som er spesielt hjelpsomt i møte med stress og uro.

​Min intensjon er å skape en behagelig atmosfære for fysisk og mental avspenning. Som student hos meg, kan du forvente yoga tilpasset ulike behov og ønsker.

Du finner mine klasser og workshops i Ålesund,

Spjelkavik og Vatne.

Spørsmål? 

Ta kontakt med Øystein på telefon 99478618 eller send en melding i chatten. 

Billetter

  • Ordinær

    kr 150,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page