top of page

søn. 21. aug.

|

Eidet Kulturhall, Vatne

ROLIG SØNDAGSYOGA

Velkommen til en inspirerende og avslappende yogakveld, der du får inspirasjon til å komme i gang med yogaen etter sommerferien. Øystein guider deg inn i her og nå, med fokus på rolige mindfulle bevegelser og pust. Du får også mer informasjon om hva Øystein har å tilby på yogafronten denne høsten.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
ROLIG SØNDAGSYOGA
ROLIG SØNDAGSYOGA

Tid og sted

21. aug. 2022, 19:00 – 20:15

Eidet Kulturhall, Vatne, Gnr 94 Bnr 33, 6265 Vatne, Norge

Gjester

Om arrangementet

OM KLASSEN: Denne klassen passer for alle nivåer, også deg som er ny til yoga. Bevegelse, pust og oppmerksom tilstedeværelse (mindfulness) bidrar til at nervesystemet gjør et skifte fra beredskap og stress, til ro og hvile. Økten er 75 minutter og krever ingen forkunnskaper. Vi beveger oss sakte og tar rikelig med pauser.  

PRAKTISK INFO: Klassen holdes på Eidet Kulturhall. Her har du alt du trenger fra yogamatte til bolstere, som gir deg ekstra støtte i yogapraksisen. Ta på deg behagelige klær som er lette å bevege seg i. Oppmøte 10 minutter før klassen starter. Denne yogaklassen er for øyeblikket kun tilgjengelig for kursdeltakere, men åpnes opp for andre ved ledig kapasitet. 

Om Øystein

Jeg heter Øystein og er sertifisert yogalærer og terapeut. Jeg underviser utifra prinsippene i Mindful Yoga, som integrerer mindfulness sammen med fysisk yoga stillinger, som er spesielt hjelpsomt i møte med stress og uro.

​Min intensjon er å skape en behagelig atmosfære for fysisk og mental avspenning. Som student hos meg, kan du forvente yoga tilpasset ulike behov og ønsker.

Du finner mine klasser og workshops i Ålesund,

Spjelkavik og Vatne.

Spørsmål? 

Ta kontakt med Øystein på telefon 99478618 eller send en melding i chatten. 

Billetter

  • Kursdeltaker

    Gjelder kursdeltakere vår 2022.

    kr 0,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page