top of page

lør. 17. sep.

|

Ikke bestemt. Ålesund eller Spjelkavik

Vinyasa Yoga Lørdag

Yogaklasse for deg som har gjort fysisk vinyasayoga tidligere og ønsker en kraftfull yogaklasse med en miks av moderne og tradisjonell yoga.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Vinyasa Yoga Lørdag
Vinyasa Yoga Lørdag

Tid og sted

17. sep. 2022, 10:00 – 11:00

Ikke bestemt. Ålesund eller Spjelkavik

Om arrangementet

Vinyasa Yoga:  Opplev mestring gjennom styrkende øvelser for stabilitet og balanse. Klassen er er basert på vinyasa yoga og klassisk Hatha Yoga,  der fokuset er å synkronisere pust og bevegelse. Ofte holdes hver enkelt stilling i minst 5 pust, slik du får tid til å justere og lære hver enkelt stilling bedre. Timene vil også inneholde pranayama (pusteøvelser) og meditasjoner som trenger konsentrasjon og gir energi.  Dette er ingen avansert yogatime, og passer godt både for nybegynnere og lærte. Fokuset er å beherske de enkelt øvelsene, og samtidig kjenne på ro, stabilitet og oppleve mestring.

Praktisk info: Sted for denne klassen er ikke bestemt, men i Ålesund eller Spjelkavik. Ta helst med egen yogamatte, men kan lånes ved behov. I timen brukes det puster, blokker, pledd og andre hjelpemidler som gir støtte. Dette får du låne. Ta på deg behagelige klær som er lette å bevege seg i. Oppmøte 10 minutter før klassen starter. 

Om Øystein

Jeg heter Øystein og er sertifisert yogalærer og terapeut. Jeg underviser utifra prinsippene i Mindful Yoga, som integrerer mindfulness sammen med fysisk yoga stillinger, som er spesielt hjelpsomt i møte med stress og uro.

​Min intensjon er å skape en behagelig atmosfære for fysisk og mental avspenning. Som student hos meg, kan du forvente yoga tilpasset ulike behov og ønsker.

Du finner mine klasser og workshops i Ålesund,

Spjelkavik og Vatne.

Spørsmål? 

Ta kontakt med Øystein på telefon 99478618 eller send en melding i chatten. 

Billetter

  • Ordinær

    kr 150,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page