top of page

Da jeg vendte hjem igjen

7.desember ble det stille fra meg. Etter intense måneder med å finne ut av livet, flyttet jeg, Alexandra og Leo tilbake til hjembygda mi Vatne. Oslo ble for stort. For mange inntrykk. For mye bråk. For mange etasjer å bære Leo. Ingen bestefar og bestemor i nabolaget.


Med flyttingen stoppet alt opp. PC-en - eller sinnet - trengte en restart. Derfor har det vært stille fra meg. På hjemmesiden, på Facebook og Instagram. Jeg måtte stoppe opp og legge merke til verden rundt meg, som nå var i endring.


Nå 6.februar, har jeg brukt timesvis av søndagkvelden min til å endre hjemmesiden min. Den har fått et nytt løft. En ny start. Etterhvert er jeg kanskje på sosiale medier igjen - eller begynner med brevduer. Vi får se.


Sunnmøre here i come.

Nytt sted - nye muligheter. Jeg utforsker hvor kommende yogaklasser vil bli holdt og holder dere oppdatert med siste nytt. Jeg ønsker å sette opp 8 ukers kurs rundt Ålesund, starte en samtalegruppe og etterhvert også tilby fysiske coaching sessions og workshops her. Enn så lenge er du hjertelig velkommen til å kontakte meg ang coaching samtaler online ved å sende inn skjema på nettsiden, epost eller kontakte meg på tlf 99478618.


Namaste og klemmer fra Øystein og familie.99 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Det vakreste som finnes

Sett i lys av mørket er stjernene det vakreste som fins. Ingen er i nærheten så vakker som du. Du. Du. Skinner. Kjære du. Og du. Og alle som ett. Ett er vi. Sammen. Ingen tvil. Være med alt dette som

Naturen er i meg og jeg er naturen

Grenene omfavner meg som mammas trygge favn. Som pappas hjerte. Som skinner gjennom alle lagene. Alle lagene med nei, mens hjertet hyler ja. Du som er så vakker. Så nær meg. Med dine glitrende øyne og

Jeg ønsker

Jeg ønsker å være i naturen og la grenene holde meg. Ligge i mosen og se trærne vaie. Vaie for meg. Jeg ønsker å løpe. Spurte. Kjenne kroppen slå. Hjerte banke. Jeg ønsker å puste og bevege meg. Synge

Comments


bottom of page