top of page

Naturen er i meg og jeg er naturen

Oppdatert: 15. jun. 2021

Grenene omfavner meg som mammas trygge favn. Som pappas hjerte. Som skinner gjennom alle lagene. Alle lagene med nei, mens hjertet hyler ja. Du som er så vakker. Så nær meg. Med dine glitrende øyne og såre sjel. Du som er alt i meg og for meg. Du jeg kan se kjenner meg. Du som ser meg og lytter til det som ikke blir sagt.


Hva som verden visst hva vi så i hverandre? Hva om vi alle så hverandre. Holdt hverandre, uten å slippe.


Jeg er her...jeg er her...27 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Det vakreste som finnes

Sett i lys av mørket er stjernene det vakreste som fins. Ingen er i nærheten så vakker som du. Du. Du. Skinner. Kjære du. Og du. Og alle som ett. Ett er vi. Sammen. Ingen tvil. Være med alt dette som

Jeg ønsker

Jeg ønsker å være i naturen og la grenene holde meg. Ligge i mosen og se trærne vaie. Vaie for meg. Jeg ønsker å løpe. Spurte. Kjenne kroppen slå. Hjerte banke. Jeg ønsker å puste og bevege meg. Synge

Comentários


bottom of page