top of page

Det vakreste som finnes

Oppdatert: 15. jun. 2021

Sett i lys av mørket er stjernene det vakreste som fins. Ingen er i nærheten så vakker som du. Du. Du. Skinner. Kjære du. Og du. Og alle som ett. Ett er vi. Sammen. Ingen tvil. Være med alt dette som er livet. Livet som vi skaper sammen.
32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Naturen er i meg og jeg er naturen

Grenene omfavner meg som mammas trygge favn. Som pappas hjerte. Som skinner gjennom alle lagene. Alle lagene med nei, mens hjertet hyler ja. Du som er så vakker. Så nær meg. Med dine glitrende øyne og

Jeg ønsker

Jeg ønsker å være i naturen og la grenene holde meg. Ligge i mosen og se trærne vaie. Vaie for meg. Jeg ønsker å løpe. Spurte. Kjenne kroppen slå. Hjerte banke. Jeg ønsker å puste og bevege meg. Synge

コメント


bottom of page