top of page
AS2A7260.jpg

Yoga

YOGA FOR MEG ER KJÆRLIGHET, LEK OG FRIHET. DET ER EN LIVSSTIL SOM GIR MEG TRYGGHET OG RO. 

Yoga er et fantastisk verktøy for å få kontakt med den fysiske kroppen vår og samtidig roe sinnet.
Jeg tilbyr timer, som passer til ulike behov og ønsker. Min intensjon som yogalærer er å skape et trygt rom, der alle følelser er velkommen og at yoga kan støtte oss i å oppleve hvordna vi har det, både mentalt og kroppslig. Vi puster, beveger oss, og kombinerer gjerne aktivitet med å sitte i meditasjon eller kjenne på takknemlighet.

MINDFUL YOGA / 
ROLIG YOGA

Mindful yoga fremmer avslapning og stresslindring, bringer klarhet og innsikt i her og nå. Den integrerer praksisene for mindfulness-meditasjon sammen med fysisk yoga stillinger som en helhetlig tanke-kropp tilnærming til velvære. Fra beredskap og stress, til ro og hvile.


Vi øver oss på å skape kontakt med kroppen vår og kjenne etter hvordan vi har det. Vi beveger oss sakte og tar rikelig med pauser.  


Dette er ingen fysisk krevende klasse og passer derfor for alle ulike nivåer. En ukentlig pause fra hverdagens kjas og mas. Mindful Yoga er passer for deg som ønsker et rolig tempo og er nysgjerrig på hvordan yoga kan gi mer indre ro og balanse i gjennom bevegelse, pust og mindfulness. 

YOGA FLOW /
FYSISK YOGA

Dynamisk og flytende yoga der du blir guidet inn i kroppen og inn i mer ro og nærvær her og nå. Sammen bygger vi fysisk og mental styrke.

Klassene er basert på vinyasa yoga og klassisk Hatha Yoga,  der fokuset er å synkronisere pust og bevegelse. Ofte holdes hver enkelt stilling i minst 5 pust. Timene vil også inneholde pranayama (pusteøvelser) og meditasjoner som trenger konsentrasjon og gir energi.

Yoga: Liste
DSC00703.jpg

Om Øystein

SERTIFISERT HATHA YOGA LÆRER OG YOGATERAPEUT.

Min bakgrunn

Jeg begynte med yoga i 2017, etter at jeg i flere år hadde gått med et høyt stressnivå i en jobb som fotograf i TV-bransjen. Jeg følte meg aldri fornøyd og bekymret meg for fremtiden. Yogaen hjalp meg med å finne tilbake til meg selv og inviterte meg til å være tilstede i nuet. Jeg oppdaget at å være i stillhet med alt som er meg, gir meg innsikt i hva jeg ønsker meg i livet. Denne innsikten førte meg videre til India, der jeg i 2018 tok en 200 timers yogalærerutdannelse i Hatha Yoga i Rishikesh, India. September 2021 fullfører jeg min utdanning innen terapeutisk yoga hos Maja Thune, mens jeg i juli 2021 utdanner meg innen Zen-Coaching hos Kåre Langfald. 


INSPIRASJON

Mine klasser henter inspirasjon fra ulike former for yoga, med fokus på den indre reisen. Målet mitt er at du gjennom mine yogatimer og kurs, skal kunne finne teknikkene som passer for deg. Verktøy til å mestre det livet har å by på og møte deg selv med kjærlighet. Jeg henter inspirasjon fra blant annet Hatha Yoga, Jivamukti, Teraputisk Yoga, Traume sensitiv yoga, selvutvikling, meditasjon og inspirerende kul musikk.


STRUKTUR

Timene mine er ofte bygget opp på en måte som gir en naturlig fly. Det gjelder både de mer fysiske og rolige timene jeg underviser. Vi begynner gjerne liggende eller sittende, der vi våkner i kropp og sinn. Vi fortsetter gjerne med solhilsen (i Vinyasa og Yoga Flow)  og videre inn i stående stillinger. Timen avsluttes gjerne med forover, bakover bøy, og en avspenning på slutten. 


Kanskje ses vi på matta? 


Namaste, Øystein.

Flytende Yoga på 10 min

EN KORT SEKVENS SOM GIR ET INNBLIKK
INN MIN MÅTE Å UNDERVISE PÅ.

Ta kontakt

Du finner meg fysisk i Ålesund. 

+47 99478618

Takk for innsendingen din!

Yoga: Contact
bottom of page