Ta et dypt pust...

Legg merke til hva som skjer her og nå.

Hva foregår i hodet ditt. 

I kroppen din. 

Hva med følelsene? 

Hvor ofte gir du deg selv tid og rom

for å stoppe opp og sjekke inn med deg selv?

Mange av oss lever i hektiske hverdager. Gjerne med lange dager på jobb, unger som skal hentes i barnehagen og inni alt dette, prøver vi å presse inn tid til partneren og kanskje, om tid til overs, litt tid til deg selv. 

For meg har lærdom fra mindfulness vært nøkkelen til å skape balanse i hverdagen. Verktøy som støtter deg når det er full storm i følelsene og hodet flommer over av gjøremål. Nå ønsker jeg at du skal få oppleve magien til mindfulness, gjennom det hjertevarme coachingverktøyet Zen Coaching. 

Forest
 

Zen Coaching

HVA ER ZEN COACHING?

Utgangspunktet for Zen Coaching ligger i vårt naturlige ønske om å være fullt ut den vi er. Være ekte, autentisk og oppriktig med oss ​​selv og andre. Som en coaching tilnærming forener den fokuset på å nå ytre mål – en nøkkel karakteristikk ved tradisjonell coaching – med et dypere indre fokus enn det som vanligvis finnes innenfor coaching.


BASERT PÅ MINDFULNESS

Tilnærmingen er bygget på grunnleggende mindfulness-prinsipper, eller bevisst tilstedeværelse. Hovedmetoden er handler om å utforske spesifikke spørsmål og en støttende lytte praksis.


HVA ER "MÅLET" MED ZEN COACHING?

"Målet" med Zen Coaching er oppnåelig akkurat her, akkurat nå - ganske enkelt ved å legge merke til, tillate og fullt ut oppleve opplevelsen vår i dette øyeblikket. Det er ingen grunn til å vente, ingen grunn til å søke lykke i fremtiden. Lykke, letthet og visdom er essensen av enhver opplevelse vi har akkurat her, akkurat nå.

HVORDAN SER EN SAMTALE UT?

En typisk samtale begynner med at vi sammen utforsker en utfordring. Dette kan være et område i livet ditt som jobb eller parforhold. Det kan også være en spesifikk situasjon du har opplevd eller et tema du ønsker å snakke mer om. 


Hoveddelen av samtalen har en terapeutisk tilnærming, der jeg støtter deg i å kjenne følelsene som er knyttet til tankene dine. Vi ønsker å se hva som skjer i kroppen og følelsene, og se om det finnes en tillatelse til både det gode og vonde. Kan det være ok å kjenne på det vanskelige? Min erfaring er at å tillate seg å kjenne på følelsene våre, bringer frem en mental og kroppslig avspenning.

Samtalene er ikke ment som traumebehandling, og vi trår varsomt for at prosessen din skal føles trygg og nærende.  

Mot slutten av samtalene fokuserer vi på å ta konkrete steg. Dette kan være å ta i bruk elementer fra yoga og mindfulness, eller andre handlinger som beveger deg fremover.  

HVA ER EN ZEN COACHS ROLLE? 

Min rolle som coach er å være en støttespiller i din egen prosess og at vi sammen kan utforske det som kommer opp der og da.

UNDER UTDANNING

Jeg blir sertifisert innen zen-coaching i april 2022, og tilbyr derfor nå coaching til en halvert pris. 

Sesjonen kan gjøres online eller i Ålesund / omegn.  

SAMTALEPAKKER

En enkelt Zen Coaching samtale varer i 60 minutter. Jeg tilbyr enkelt samtaler og pakker med 5 eller 10 samtaler.

Ved flere samtaler har vi en egen kartleggingsamtale:

  • Hva er du fornøyd med nå og hvordan ønsker du at livet skal se ut?

  • Hvilke grep kan du ta for å møte behovene dine? 


Les mer på Zen-Coachings hjemmesider

 
DSC00833.jpg

Sårbarhet er veien mot kjernen vår der vi finner følelser av lykke, glede, kreativitet og et bredt smil. 
Kan du si ja til det?