top of page

søn. 21. aug.

|

Eidet Kulturhall, Vatne

DYNAMISK YOGA (ekstraklasse)

Opplev mestring gjennom styrkende øvelser for stabilitet og balanse.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
DYNAMISK YOGA (ekstraklasse)
DYNAMISK YOGA (ekstraklasse)

Tid og sted

21. aug. 2022, 17:45 – 18:45

Eidet Kulturhall, Vatne, Gnr 94 Bnr 33, 6265 Vatne, Norge

Gjester

Om arrangementet

Dynamisk Yoga er er basert på vinyasa yoga og klassisk Hatha Yoga,  der fokuset er å synkronisere pust og bevegelse. Ofte holdes hver enkelt stilling i minst 5 pust, slik du får tid til å justere og lære hver enkelt stilling bedre. Timene vil også inneholde pranayama (pusteøvelser) og meditasjoner som trenger konsentrasjon og gir energi.  Dette er ingen avansert yogatime, og passer godt både for nybegynnere og lærte. Fokuset er å beherske de enkelt øvelsene, og samtidig kjenne på ro, stabilitet og oppleve mestring.

PRAKTISK INFO: Klassen holdes på Eidet Kulturhall. Her har du alt du trenger fra yogamatte til bolstere, som gir deg ekstra støtte i yogapraksisen. Ta på deg behagelige klær som er lette å bevege seg i. Oppmøte 10 minutter før klassen starter. Denne yogaklassen er for øyeblikket kun tilgjengelig for kursdeltakere, men åpnes opp for andre ved ledig kapasitet. 

Om Øystein

Jeg heter Øystein og er sertifisert yogalærer og terapeut. Jeg underviser utifra prinsippene i Mindful Yoga, som integrerer mindfulness sammen med fysisk yoga stillinger, som er spesielt hjelpsomt i møte med stress og uro.

​Min intensjon er å skape en behagelig atmosfære for fysisk og mental avspenning. Som student hos meg, kan du forvente yoga tilpasset ulike behov og ønsker.

Du finner mine klasser og workshops i Ålesund,

Spjelkavik og Vatne.

Spørsmål? 

Ta kontakt med Øystein på telefon 99478618 eller send en melding i chatten. 

Billetter

 • Kursdeltaker

  Gjelder kursdeltakere vår 2022.

  kr 0,00
  Salget ble avsluttet
 • Prøvetime

  kr 150,00
  +Tjenestegebyr på kr 3,75
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page