top of page

OM ØYSTEIN

Øystein er en sertifisert yogalærer og terapeut som er lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre med å finne balansen mellom kropp og sinn. Han underviser Mindful Yoga, en praksis som kombinerer mindfulness med fysiske yogastillinger for å takle stress og uro på en helt ny måte.

Øystein har en intensjon om å skape en behagelig atmosfære for fysisk og mental avspenning, og hans undervisning er skreddersydd for å imøtekomme ulike behov og ønsker.

Med sin ekspertise som terapeut og yogalærer, har Øystein hjulpet mange mennesker med å oppleve transformasjon og velvære. Han er dedikert til å hjelpe andre med å finne indre fred og balanse, og er en inspirerende lærer som deler sin lidenskap for Mindful Yoga med verden.

OM MINDFUL TERAPEUTISK YOGA

Mindful yoga er en praksis som kombinerer bevegelse, pust og meditasjon for å skape en dypere forbindelse mellom kropp og sinn. I denne typen yoga utforsker du bevegelsene dine med en oppmerksomhet og tilstedeværelse som hjelper deg med å forstå og akseptere din egen kropp og dens grenser.

Mindful yoga øker også din evne til å være tilstede i øyeblikket, og hjelper deg med å redusere stress og bekymringer ved å fokusere på pusten og bevegelsene. I denne praksisen oppfordres du til å lytte til kroppen din og gjøre bevegelsene i ditt eget tempo og nivå, samtidig som du opprettholder en oppmerksomhet på pusten.

Mindful yoga er en tilgjengelig og inkluderende praksis for alle, uansett alder, størrelse, eller nivå av fysisk form. Det er en flott måte å forbedre din generelle helse og velvære, samtidig som du reduserer stress og øker mental klarhet.

DSC00703.jpg

Refleksjoner om livet

Veien til mer glede og ro i livet går ofte gjennom vanskelige følelser som tristhet og uro.

Det er der vi kan finne lyset som fører oss til noe nytt og spennende. 

Jeg voks opp på Vatne, nord for Ålesund. Jeg hadde en trygg og fin oppvekst, med gode venner og stor familie. Eldre søsken og trygge rammer. Samtidig kjente jeg ofte på en følelse av at noe ikke var helt som det burde være. Jeg kjente på en uro inni meg.

Som en slags spenning som ikke gav slipp. 

 

Jeg følte meg alene og usikker og når voksenlivet tok til, startet jeg for alvor å jobbe med min rolle som et JA MENNESKE. Der målet var å gjøre alt bedre enn alle andre, og gjerne ta andres oppgaver. Det ble slitsomt. Det førte til utbrenthet og videre depresjon i slutten av 20 årene. Som i ettertid har vært en angst for å gjøre for mye. En angst for at jeg ikke klarer dette og vil havne tilbake i utbrenthet og angst. 

Når jeg ser tilbake på oppveksten og 20-åra mine, oppdager jeg et mønster, som mange kjenner seg igjen i.

DU MÅ FORTJENE Å BLI LYKKELIG. 

Du må jobbe hardt - og kun gjennom hardt arbeid er du god nok. En indre kritiker som aldri ble fornøyd - som fortsatt er tilstede den dag i dag. Forskjellen er at jeg faktisk lytter til den. Jeg har øvd på å tillate den. Tillate og se at det er et lite barn gjemt bak all kritikken. 

Så hva funker for meg?

 

  • For meg har yoga med bevisst bruk av bevegelser, pust og konsentrasjon (meditasjon), hjulpet meg med å stilne sinnet. 

  • Mindfulness har gitt meg en dypere tilstedeværelse i alt jeg gjøre.

  • Zen Coaching handler om å gå fra hodet til hjertet, og virkelig tillate opplevelsene mine. Som igjen har gjort at undertrykte følelser har kommet til overflaten.

Jeg er ingen guru som kan gi deg oppskriften på et godt liv. Men jeg kan være et menneske som lytter og ønsker at du skal ha det bra.

Å ha det bra er et ønske fra alle levende skapninger. Vi ønsker oss bort fra smerte og inn en følelse av indre ro. Men jeg mener at om vi skal finne indre ro, må vi først akseptere at uroen også er det. Tristhet, sinne, sorg...de er også like viktige og vi kan sammen være med dem. Kjenne dem i kropp og sinn. 

Du har en unik stemme som drømmer om å bli lyttet til å ta plass. Kanskje vi kan finne denne stemmen sammen? 

Alt vel fra Øystein 

Om: About

Det er skummelt
å gå i dybden

HER SNAKKER JEG LITT OM DE
VANSKELIGE TINGENE.

Ta kontakt

Spjelkavikvegen 5, 6011 Ålesund

+47 99478618

  • Facebook
  • Instagram

Takk for innsendingen din!

bottom of page